ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Διάδοση και καθιέρωση Ελληνικής κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση σήματος ΕΟΤ για την Ελληνική κουζίνα (Β Κύκλος)
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006
 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2/3/2006 / Εκδούσα Αρχή: ΕΟΤ
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 503095

»»

   
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ»
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2006
 

ΑΞΟΝΑΣ 2 - ΜΕΤΡΟ 2.5- ΔΡΑΣΗ 2.5.2 - «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ» - ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ:»»

   
Ενίσχυση ΜΜΕ στον Τουρισμό - Γ΄ κύκλος
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2006
 

Δράση: 1.4 - 3.7

Περιγραφή: Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να υλοποιήσουν επενδύσεις ...»»

   
Ενίσχυση ΜΜΕ στη μεταποίηση - Γ΄ Κύκλος
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2006
 

Δράση: 1.4

Περιγραφή: Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να υλοποιήσουν επενδύσεις για τον εκσυγχρονι...»»

   
Πρόβλημα με τα Link του DC
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2006
 

Στις 7 Μαρτίου 2006 παρατηρήθηκε σημαντική πτώση στην ταχύτητα επικοινωνίας του server της εταιρίας μας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροπροβλήματα ...»»

   
Σελίδες: 1 2     »»
Νέα-Ανακοινώσεις
Διάδοση και καθιέρωση Ελληνικής κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση σήματος ΕΟΤ για την Ελληνική κουζίνα (Β Κύκλος)... »
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ»... »
Ενίσχυση ΜΜΕ στον Τουρισμό - Γ΄ κύκλος... »
Ενίσχυση ΜΜΕ στη μεταποίηση - Γ΄ Κύκλος... »
Πρόβλημα με τα Link του DC... »