ΕΤΑΙΡΙΑ

Η TTT GLOBAL GROUP SA είναι μια δυναμική εταιρία που έχει ως σκοπό τη δημιουργία ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο, το Internet Marketing και τις λύσεις λογισμικού για δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε αρχικά, το 1998, από τρεις επιχειρηματίες με ειδικότητες στο σχεδιασμό και στην αρχιτεκτονική, στην έρευνα και την στατιστική, και στο Marketing, που εξακολουθούν να είναι στη διεύθυνση της εταιρίας μέχρι και σήμερα.

Είμαστε μια δυναμική ομάδα, αφοσιωμένοι στο να δουλεύουμε εντατικά με τους πελάτες μας δίνοντας αξία στο προϊόν τους και τις υπηρεσίες τους. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λογισμικό και web based εφαρμογές, με βάση τις ανάγκες των πελατών.

Ακολουθούμε στενή συνεργασία με τις εταιρίες - πελάτες για την πλήρη υλοποίηση των αναγκών τους, σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης των έργων, από την ανάλυση και τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση, την εφαρμογή, τον έλεγχο και τέλος την υποστήριξη.

Το προσωπικό της εταιρίας απαρτίζεται από ξεχωριστούς επαγγελματίες, ο καθένας βέβαια στο αντικείμενό του.

 
Νέα-Ανακοινώσεις
Διάδοση και καθιέρωση Ελληνικής κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση σήματος ΕΟΤ για την Ελληνική κουζίνα (Β Κύκλος)... »
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ»... »
Ενίσχυση ΜΜΕ στον Τουρισμό - Γ΄ κύκλος... »
Ενίσχυση ΜΜΕ στη μεταποίηση - Γ΄ Κύκλος... »
Πρόβλημα με τα Link του DC... »